Zarys technologii młynarstwa i kaszarstwa / Stanisław Jankowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320403901
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 108181 II (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000114792 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 051399 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000035993 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 051396 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000034032 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 051391 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000034031 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 02 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138337 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mm 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142697 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 051394 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000022149 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych wydziału technologii żywności.