Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zarys technologii młynarstwa i kaszarstwa / Stanisław Jankowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1981.Description: 482, [2] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320403901
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 108181 II (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000114792
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051399 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000035993
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051396 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000034032
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051391 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000034031
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 02 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138337
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mm 16 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142697
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 051394 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000022149
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów akademii rolniczych wydziału technologii żywności.

Jankowski, Stanisław
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 101950907