Podstawy biotechnologii / red. nauk. Colin Ratledge, Bjørn Kristiansen ; red. nauk. tł. Andrzej K. Kononowicz, Stanisław Bielecki, Aleksander Chmiel.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301165413
- Tyt. oryg.: Basic biotechnology
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101154 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000121384 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101155 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000121385 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101156 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000121386 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101157 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000121387 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101158 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000121388 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101159 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000121389 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 119904 III (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000113509 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 24 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113113 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | L 01 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000113076 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098889 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000113077 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Jd 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113041 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 098892 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000113042 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
0101153 Wybrane zagadnienia z chemii żywności / | 0101154 Podstawy biotechnologii / | 0101155 Podstawy biotechnologii / | 0101156 Podstawy biotechnologii / | 0101157 Podstawy biotechnologii / | 0101158 Podstawy biotechnologii / | 0101159 Podstawy biotechnologii / |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.