Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni / Zbigniew Prokopczuk.

By: Material type: TextTextSeries: Polskie Tradycje KulinarnePublication details: Poznań : Olimp Media, 2011.Description: 139, [5] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788377070437
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132996 I (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000113222
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 43 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000113107
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna St 30 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000113043
Total holds: 0

Indeks.