Domowe wędzenie żywności / Warren R. Anderson ; [tł. Olga Kwiecień-Maniewska].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372438430
- Tyt. oryg.: Mastering the craft of smoking food
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152154 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000113260 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 39 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113109 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113044 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Indeks.