Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057563 (Browse shelf(Opens below)) | 24 | Available | 1000029258 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057565 (Browse shelf(Opens below)) | 23 | Available | 1000023573 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057566 (Browse shelf(Opens below)) | 22 | Available | 1000022895 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057580 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000022829 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057579 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000022828 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057573 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000022822 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057572 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000022821 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057571 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000022820 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057570 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000022819 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057569 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000022818 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057568 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000022817 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057567 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000022816 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057564 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000022814 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122137 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 27 | Available | 1000099605 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 127608 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 26 | Available | 1000086072 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.