Baner ze zdjęciem biblioteki

Recommendations for chilled storage of perishable produce = Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables à l'état réfrigéré / International Institute of Refrigeration.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English, French Publication details: Paris : international Institute of Refrigeration, 1979.Description: 148 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables a l'état réfrigéré
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107224 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000116667
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107260 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000116638
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113459 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000114013
Total holds: 0

Tekst ang. i fr.