Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Recommendations for chilled storage of perishable produce = Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables à l'état réfrigéré / International Institute of Refrigeration.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: angielski, francuski Szczegóły wydania: Paris : international Institute of Refrigeration, 1979.Opis: 148 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables a l'état réfrigéré
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107224 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000116667
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107260 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000116638
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113459 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000114013
Liczba zamówień: 0

Tekst ang. i fr.