Recommendations for chilled storage of perishable produce = Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables à l'état réfrigéré / International Institute of Refrigeration.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Conditions recommandées pour la conservation des produits périssables a l'état réfrigéré
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107224 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000116667 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 107260 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000116638 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113459 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000114013 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Tekst ang. i fr.