Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.Edition: Wyd. 3 zmDescription: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 832042187X
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144989 II (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000018959
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075980 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000018373
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075981 (Browse shelf(Opens below)) 11 Checked out 25.04.2025 1000018372
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075982 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000018371
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075983 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000018370
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075984 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000018369
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075985 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000018368
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075986 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000018367
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075987 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000018366
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075979 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000018365
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143659 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000007983
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 073112 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000001841
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 073111 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000001840
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.