Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1997.Edition: Wyd. 3 zmDescription: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 832042187X
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144989 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000018959 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075980 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000018373 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075981 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000018372 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075982 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000018371 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075983 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000018370 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075984 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000018369 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075985 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000018368 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075986 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000018367 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075987 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000018366 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075979 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000018365 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 143659 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000007983 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 073112 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000001841 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 073111 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001840 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.
