Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 832042187X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144989 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000018959 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075980 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000018373 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075981 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Checked out | 25.04.2025 | 1000018372 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075982 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000018371 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075983 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000018370 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075984 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000018369 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075985 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000018368 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075986 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000018367 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075987 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000018366 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075979 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000018365 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 143659 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000007983 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 073112 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000001841 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 073111 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001840 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.