Ocena możliwości zastosowania owoców pigwy pospolitej w produkcji przetworów o wysokiej zawartości polifenoli i aktywności przeciwutleniającej / Aneta Wojdyło.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 118Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011.Description: 162 s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377170397
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152424 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000113959 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 142-158.
Streszcz. ang.
