Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 115Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Description: 204, [1] s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788377170380
NUKAT: xx002088889Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414186226 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 31 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000134982
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 42 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134868
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152438 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000115043
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang.