Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 115Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010.Description: 204, [1] s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377170380
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 31 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000134982 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 42 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134868 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152438 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000115043 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang.
