Cukrownictwo / Stanisław Nikiel.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302060550
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142452 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000046620 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 13 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138545 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070534 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001797 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 365.
Podręcznik do nauczania przedmiotu Technologia specjalizacyjna - cukrownictwo dla uczniów klas IV i V technikum w szkołach kształcących w zawodzie technik technologii żywności.