Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut: Agnieszka Bartoszek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1996.Edition: Wyd. 2Description: 543 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320420288
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000115593
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Żb 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000091809
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143013 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000002516
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 06 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138777
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców.