Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut: Agnieszka Bartoszek et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320420288
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000115593 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Żb 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000091809 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 143013 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000002516 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 06 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138777 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców.