Przyprawy i zioła - Oznaczenie zawartości olejku eterycznego (metoda hydrodestylacji) PN-EN ISO 6571:2009 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325182786
- PN-EN ISO 6571:2009
- Oznaczenie zawartości olejku eterycznego (metoda hydrodestylacji)
- Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation methods) (ISO 6571:2008) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7888 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000115145 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.220.10.
Bibliogr. s. 9.
Tekst. w jęz. ang., s. tyt. w jęz. pol.
Wprowadza EN ISO 6571:2009, IDT ISO 6571:2008, IDT ; Zastępuje PN-ISO 6571:2001.
Wprowadza EN ISO 6571:2009, IDT ISO 6571:2008, IDT ; Zastępuje PN-ISO 6571:2001.