Podstawy biochemii z elementami biochemii żywności / Bogumił Leszczyński ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Siedlce : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2011.Opis: 347 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788370516277
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152570 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000118303 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s.322-223. Indeks.
