Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy biochemii z elementami biochemii żywności / Bogumił Leszczyński ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Siedlce : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2011.Opis: 347 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788370516277
NUKAT: xx002135162Inne nry kontrolne: (OCoLC)802147049 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152570 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000118303
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s.322-223. Indeks.