Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przetwarzanie jadalnych surowców rzeźnych / Wincenty Pezacki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Description: 596 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301043261
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112843 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000091563
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113708 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000068035
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 076508 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000026897
Total holds: 0

Bibliogr. s. 550-[579]. Indeks.

Pezacki, Wincenty
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Politechnika Łódzka.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 95204493

  • Associated group: Wyższa Szkoła Rolnicza (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122161

  • Associated group: Uniwersytet Warszawski.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93081332

  • Associated group: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 95102511

  • VIAF ID: 164786537
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Place of birth: Kcynia (Polska).
  • Place of death: Poznań (Polska).