Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ kultur mieszanych wybranych szczepów drożdży z rodzaju Saccharomyces na fermentację i skład chemiczny win jabłkowych / Paweł Satora.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z. 346 | Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 469Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.Description: 153 s.: il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000112779
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112780
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (346) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112781
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (346) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112782
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000112788
Total holds: 0

W serii gł. nr 469.

Praca wykonana w Katedrze Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.

Bibliogr. s.141-151.

Streszcz. ang.

Satora, Paweł.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 249698530