Food Quality and Preference.
Material type:
Continuing resourcePublication details: Harlow : Longman Scientific & Technical, 1988-.Description: 28 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0950-3293
- Dostępne również w formie elektronicznej.
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | |
|---|---|---|---|---|---|
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 501135 II (Browse shelf(Opens below)) | Vol.4 Nr 1-4 1993 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 501135 II (Browse shelf(Opens below)) | Vol.5 Nr 1-4 1994 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu |
Total holds: 0
Opis na podstawie Vol. 11 (2000) oraz BL online.
Od 1997 : Elsevier.
Dostępne również w formie elektronicznej.
