Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia i biotechnologia w produkcji zwierzęcej / pod red. Eugeniusza R. Greli ; aut.: Franciszek Borowiec [ et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2011.Opis: 260 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788309010678
Tematy:
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Grela, Eugeniusz.
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Żywność dla zwierząt.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2020041241

  • ORCID: 0000-0002-7426-5728
  • VIAF ID: 101899028
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Zawód: Naukowcy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060