Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; [aut.: Leszek Adamczak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Description: 519, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 25 cm + 2 płyty DVDContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375833171
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000120958
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000120848
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152698 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000119637
Total holds: 0

Indeks.

Podręcznik przeznaczony dla studentów studiujących nauki o żywności i żywieniu człowieka, dietetyki i towaroznawstwa oraz kadry inżynierskiej w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego.