Mięso : podstawy nauki i technologii / pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; [aut.: Leszek Adamczak et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375833171
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000120958 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000120848 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152698 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000119637 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Indeks.
Podręcznik przeznaczony dla studentów studiujących nauki o żywności i żywieniu człowieka, dietetyki i towaroznawstwa oraz kadry inżynierskiej w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego.