Smaki dwudziestolecia : zwyczaje kulinarne, bale i bankiety / aut. Maja Łozińska ; wstęp i wybór zdjęć Jan Łoziński ; projekt graficzny Zbigniew Karaszewski.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2011.Opis: 183, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301167493
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Księgozbiór Historii Rolnictwa | H-847 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000136361 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 170-173.
