Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Stanisław J. Zaleski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320406331
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 120754 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000103548 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 114903 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000103053 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 114904 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000103054 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056185 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000027408 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 17 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138436 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Streszcz. ang. i ros.