Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Stanisław J. Zaleski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne, 1985.Description: 581, [2] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320406331
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120754 II (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000103548
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114903 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000103053
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114904 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000103054
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 056185 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000027408
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138436
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Streszcz. ang. i ros.