Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ kawitacji na właściwości składników żywności / Dariusz M. Stasiak.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie ; z. 358Publication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012.Description: 92, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx002429639Inne nry kontrolne: (OCoLC)804709041 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500076 II (358) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112902
Total holds: 0

Piśmiennictwo s. 83-[93].

Streszcz. ang.

Stasiak, Dariusz
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Żywność.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-6172-3013
  • VIAF ID: 249500746
  • ISNI ID: 0000000370009097
  • WIKIDATA ID: Q92754603
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877