Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 2, Technologie kierunkowe. T.1 / [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.] ; red.: Ewa Czarniecka-Skubina.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB, 2011.Description: 336 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184368
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 43/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, t. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000121980
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 44/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, t. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000121981
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 05/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, t. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000121948
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0101656 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, t. 1 2 Available 1000121949
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153272 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2, t. 1 1 Available 1000122725
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik do nauczania zawodu: technik technologii żywności, typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Czarniecka-Skubina, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163390292