Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 2, Technologie kierunkowe. T.1 / [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.] ; red.: Ewa Czarniecka-Skubina.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184368
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 43/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2, t. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000121980 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 44/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2, t. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000121981 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 05/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2, t. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000121948 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101656 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2, t. 1 | 2 | Available | 1000121949 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153272 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2, t. 1 | 1 | Available | 1000122725 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu: technik technologii żywności, typ szkoły: technikum i szkoła policealna.