Produkcja oraz zastosowania preparatów amylolitycznych i proteolitycznych w przemyśle spożywczym / Jerzy R. Warchalewski.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Chemia - Polska Akademia Nauk. Oddział w Poznaniu ; t. 3Publication details: Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydaw. Naukowe, 1985.Description: 181, [2] s. : rys., err. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301042990
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 114949 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000056119 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056114 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000043974 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056010 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000029508 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 172-[182].
Streszcz. ang.
