Rola dodatków w promocji nowoczesnej żywności : trendy rynkowe - legislacja : [praca zbiorowa / pod red. Antoniego Rutkowskiego] ; Polska Izba Dodatków do Żywności.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8392137221
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153360 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000123983 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | My 13 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000122104 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Materiały z dziewiątej Konferencji Naukowo-Promocyjnej Polskiej Izby Dodatków do Żywności, Licheń, 30-31.III.2006 r.
Bibliogr. przy ref.