Dziczyzna : najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa / Hanna Szymanderska.
Material type:
TextSeries: Szymanderska, Hanna Kanon tradycyjnej kuchni polskiej ; Publication details: Warszawa : MULTICO Oficyna Wydawnicza, 2011.Description: 121 s. : il. kolor. ; 23 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788370738723
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WL | Łe 08 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | 1000122119 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153355 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123988 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 94 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000122111 |
Total holds: 0
Na okł.: www.kuchnia.tv poleca.
