Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury / Agata Marzec.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 395Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.Opis: 103 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375833584
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500526 II (395) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000117665
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 91-101.

Streszcz. ang.