Piekarstwo : specjalistyczne czasopismo dla piekarzy.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 2084-9370
Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 502065 III (Browse shelf(Opens below)) | 2012 nr 1-4 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 502066 III (Browse shelf(Opens below)) | 2012 nr 1-4 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 502065 III (Browse shelf(Opens below)) | 2013 nr 1-5 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 502066 III (Browse shelf(Opens below)) | 2013 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 502065 III (Browse shelf(Opens below)) | 2014 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 502066 III (Browse shelf(Opens below)) | 2014 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 502065 III (Browse shelf(Opens below)) | 2015 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 502066 III (Browse shelf(Opens below)) | 2015 nr 1-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 502066 III (Browse shelf(Opens below)) | Sygn. topograficzna: M-14b | Nie wypożycza się |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
502063 III Cukiernictwo : słodko i na temat ... | 502063 III Cukiernictwo : słodko i na temat ... | 502065 III Piekarstwo : specjalistyczne czasopismo dla piekarzy. | 502065 III Piekarstwo : specjalistyczne czasopismo dla piekarzy. | 502065 III Piekarstwo : specjalistyczne czasopismo dla piekarzy. | 502065 III Piekarstwo : specjalistyczne czasopismo dla piekarzy. | 502069 II Episteme : czasopismo naukowo-kulturalne / |
Opis wg okł.
Od 2016 r. w połączeniu z tyt. "Cukiernictwo" utworzyło "Cukiernictwo i Piekarstwo".