Low temperature biology of foodstuffs / ed. by John Hawthorn and E. J. Rolfe.
Material type:
TextSeries: Recent Advances in Food Science ; vol. 4Publication details: Oxford [etc.] : Pergamon Press, cop. 1968.Description: XII, 458 s., [2] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105090 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123489 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 162220 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000122850 |
Total holds: 0
ISBN podano ze spacjami bez łączników.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
