Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik sanitarny dla osób zatrudnionych przy produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / [Małgorzata Witusik, Tadeusz Skrzek].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Tarnobrzeg : "Bonus", 1994.Edition: Stan prawny na 15 sierpnia 1994 rDescription: 324 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386155027
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141652 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000046248
Total holds: 0

Inf. o błędzie w ISBN z kat. BN.

Na okł. podtytuł: Wymagania ogólne, przepisy i normy (teksty ujednolicone).

Bibliogr. s. 45.

Książka polecana osobom mającym zawodowy kontakt z żywnością.