Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / pod. red. Stanisława Zalewskiego ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: Jan Kucharczyk et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 95821 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000124104 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 95822 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000124105 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy ćwiczeniach.