Baner ze zdjęciem biblioteki

Przydatność technologiczna i kulinarna mięsa mieszańców pochodzących z krzyżowania dzika (Sus scrofa scrofa) z wybranymi rasami hodowlanymi świń / Anna Kasprzyk.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie ; z. 362Publication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego , 2012.Description: 76, [3] s. : il. ; 24 cmSubject(s):

Bibliogr. s. 68-[77].

Streszcz. ang.

Kasprzyk, Anna
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Fizjologia.
  • Field of activity: Świnie domowe.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2020041241

  • VIAF ID: 311199733
  • ORCID: 0000-0003-0101-2196
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878