Wybrane zagadnienia nauki o żywności i zarządzania jakością / pod red. Mieczysława Pałasińskiego i Lesława Juszczaka.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360633625
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101911 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000122398 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101912 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000122399 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101913 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000122400 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101914 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000122401 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101915 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000122402 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101916 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000122403 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101917 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000122404 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101918 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000122405 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101919 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 14 | Dostępny | 1000122406 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101920 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 15 | Dostępny | 1000122407 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101921 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 16 | Dostępny | 1000122408 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101922 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Dostępny | 1000122409 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101923 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 18 | Dostępny | 1000122410 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101924 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 19 | Dostępny | 1000122411 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101925 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 20 | Dostępny | 1000122412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101926 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 21 | Dostępny | 1000122413 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101927 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 22 | Dostępny | 1000122414 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101928 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 23 | Dostępny | 1000122415 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101929 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 24 | Dostępny | 1000122416 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153499 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 25 | Dostępny | 1000122417 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101885 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000122314 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153402 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000122248 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101876 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000122244 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101877 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000122245 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101878 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000122246 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Publikacja opracowana w ramach projektu "Innowacyjna oferta edukacyjna Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie" - studia podyplomowe "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności".
Bibliogr. przy rozdz.
Opracowanie jest przeznaczone dla słuchaczy Studiów Podyplomowych "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności", prowadzonych na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Publikacja współfinansowana przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.