Wybrane zagadnienia nauki o żywności i zarządzania jakością / pod red. Mieczysława Pałasińskiego i Lesława Juszczaka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360633625
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101911 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000122398 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101912 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000122399 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101913 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000122400 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101914 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000122401 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101915 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000122402 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101916 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000122403 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101917 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000122404 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101918 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000122405 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101919 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000122406 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101920 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000122407 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101921 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000122408 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101922 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000122409 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101923 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000122410 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101924 (Browse shelf(Opens below)) | 19 | Available | 1000122411 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101925 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000122412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101926 (Browse shelf(Opens below)) | 21 | Available | 1000122413 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101927 (Browse shelf(Opens below)) | 22 | Available | 1000122414 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101928 (Browse shelf(Opens below)) | 23 | Available | 1000122415 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101929 (Browse shelf(Opens below)) | 24 | Available | 1000122416 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153499 II (Browse shelf(Opens below)) | 25 | Available | 1000122417 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101885 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000122314 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153402 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000122248 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101876 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000122244 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101877 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000122245 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0101878 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000122246 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Publikacja opracowana w ramach projektu "Innowacyjna oferta edukacyjna Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie" - studia podyplomowe "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności".
Bibliogr. przy rozdz.
Opracowanie jest przeznaczone dla słuchaczy Studiów Podyplomowych "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności", prowadzonych na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Publikacja współfinansowana przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.