Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - ujęcie regionalne / Barbara Grzybowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372997739
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104068 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Checked out | 09.04.2025 | 1000130404 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 02 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mk 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133390 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153456 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000122298 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronach 260-280.
Streszczenie angielskie.