Chemia w kuchni / Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788360793879
- 9788376620060
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153600 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123150 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000124507 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102121 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123689 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
153597 II Zarządzanie jakością : standardy i zasady / | 153598 II Żurawki / | 153599 II Innowacje w organizacji / | 153600 II Chemia w kuchni / | 153601 II Szkółkarstwo sadownicze / | 153602 II Praktyczny marketing miast i regionów / | 153603 II Gospodarka w ulach styropianowych / |
Bibliogr. s. 69-71.