Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności / pod red. Dagmary Orzeł i Jadwigi Biernat.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377170878
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153630 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000123194 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 17 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000124659 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 18 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000124660 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sd 03 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000124541 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102174 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000124542 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102175 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Wypożyczono | 01.09.2025 | 1000124543 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102176 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000124544 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102177 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000124545 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102178 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000124546 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102179 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000124547 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków: technologia żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz ochrony środowiska.