Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377170236
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153629 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123193 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 09 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000124650 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000124631 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102263 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000124632 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.