Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788363623357
- 9788363623340
- Składniki żywności
- Dostępna także w formie elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107051 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 5 | Wypożyczono | 26.05.2025 | 1000148398 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 02/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000133507 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 23/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133381 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154893 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Dostępny | 1000133328 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153636 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Wypożyczono | 07.01.2026 | 1000124676 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.
Dostępna także w formie elektronicznej.