Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2012.Wydanie: Wyd. 6 zmOpis: 233, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623357
  • 9788363623340
Inny tytuł:
  • Składniki żywności
Tematy: Zasoby online: Inna postać fizyczna:
  • Dostępna także w formie elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107051 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 5 Wypożyczono 26.05.2025 1000148398
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 02/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133507
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 23/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133381
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154893 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 1 Dostępny 1000133328
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153636 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 1 Wypożyczono 07.01.2026 1000124676
Liczba zamówień: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.

Dostępna także w formie elektronicznej.