Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Edition: Wyd. 5 zm. (dodr.)Description: 246 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320436303
  • 9788320436273
Other title:
  • Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0102300 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out Wypożyczone do: K. Warzyw. z Ekonom. Ogrod. 07.01.2026 1000124670
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.