Piwowarstwo w całéj obszerności praktycznie wyłożone, z opisaniem postępowania, jakiego przy robieniu zwyczajnego piwa, niemniej porteru, piwa tak zwanego angielskiego i bawarskiego, trzymać się należy : z dodatkiem o robieniu piwa z kartofli, surowych ziarn zbożowych i cukru / przez T. Jana Koncewicza.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788378679370
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Księgozbiór Historii Rolnictwa | H-1013 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000123210 |
Liczba zamówień: 0
Przedr., oryg.: Warszawa : w Drukarni Józefa Tomaszewskiego, 1847.