Próba ustalenia optymalnego poziomu aminokwasów w mieszankach uzupełniających dla tuczników = Attempt to fix the optimal level of amino-acids in complementary food mixtures for meat fattening pigs / Jerzy Urbańczyk.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 352Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1974.Description: 63, [3] s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Attempt to fix the optimal level of amino-acids in complementary food mixtures for meat fattening pigs
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163030 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123371 |
Praca doktorska.
Bibliogr. s. 58-[64].
Streszcz. ang., ros.
Tyt. równol. również w jęz. ros.
