Baner ze zdjęciem biblioteki

Próba ustalenia optymalnego poziomu aminokwasów w mieszankach uzupełniających dla tuczników = Attempt to fix the optimal level of amino-acids in complementary food mixtures for meat fattening pigs / Jerzy Urbańczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 352Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1974.Description: 63, [3] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx002474120Inne nry kontrolne: (OCoLC)804952259 Other title:
  • Attempt to fix the optimal level of amino-acids in complementary food mixtures for meat fattening pigs
Dissertation note: Praca doktorska.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163030 (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000123371
Total holds: 0

Praca doktorska.

Bibliogr. s. 58-[64].

Streszcz. ang., ros.

Tyt. równol. również w jęz. ros.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.