Próba opracowania uproszczonej metody oceny mięsności i otłuszczenia boczku / Marian Rózycki.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Wydawnictwa Własne - Instytut ZootechnikiSzczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki. Zakład Informacji i Upowszechniania Wyników Badań, 1971.Opis: 54, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163035 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nr 255 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000124948 |
Liczba zamówień: 0
Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Bibliogr. s. 51-54.
Streszcz. ang. i ros.
