Wpływ poziomu białka i włókna w dawce pokarmowej na jakość tuszy trzody chlewnej / Jan Glapś.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 174Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki, 1965.Description: 46, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163051 (Browse shelf(Opens below)) | 174 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000126109 |
Total holds: 0
Praca doktorska. Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, 1965.
Bibliogr. s. 40-46.
Streszcz. ang.
