Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Edition: Wyd. 4 popr. i uzupDescription: 339 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375833959
NUKAT: xx002761143Inne nry kontrolne: (OCoLC)829881329 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104660 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136020
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104091 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000130645
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104090 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133525
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104092 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000130405
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153719 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000123430
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

Czarniecka-Skubina, Ewa.