Strawność składników węglowodanowych i poziom lotnych kwasów tłuszczowych w żwaczu w zależności od źrodła azotu i stosunku pasz treściwych do objętościowych w dawkach pokarmowych owiec = Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations / Katarzyna Krawczyk.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 347Publication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1974.Description: 45 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations
- Perevarivaemost' uglevodnyh èlementov i uroven' letučih žirnyh kislot v rubce v zavisimosti ot istčinka azota i otnošeniâ koncentratov kormov k ob''emnym v kormovyh racionah ovec [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 163026 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000123455 |
Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Bibliogr. s. 41-45.
Streszcz. ang., ros.
