Baner ze zdjęciem biblioteki

Strawność składników węglowodanowych i poziom lotnych kwasów tłuszczowych w żwaczu w zależności od źrodła azotu i stosunku pasz treściwych do objętościowych w dawkach pokarmowych owiec = Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations / Katarzyna Krawczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Wydawnictwa Własne - Instytut Zootechniki ; nr 347Publication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1974.Description: 45 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Digestibility of carbohydrate components and level of volatile fatty acids in the rumen according to nitrogen source and the ralation of concentrates to bulky feed in sheep food rations
  • Perevarivaemost' uglevodnyh èlementov i uroven' letučih žirnyh kislot v rubce v zavisimosti ot istčinka azota i otnošeniâ koncentratov kormov k ob''emnym v kormovyh racionah ovec [Other title]
Subject(s): Dissertation note: Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 163026 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000123455
Total holds: 0

Praca przedstawiona Radzie Naukowej Instytutu Zootechniki w Krakowie dla uzyskania stopnia doktora nauk rolniczych.

Bibliogr. s. 41-45.

Streszcz. ang., ros.

Krawczyk, Katarzyna
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • VIAF ID: 311361179
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
  • Field of activity: Wydawcy.
  • VIAF ID: 125795158